Українці назвали Львів містом-"перлиною". Результати опитування

5083 1
Який регіон українці назвали найпривабливішим для туризму? Які якості допомагають українцям боротись з труднощами та проблемами? Яке місто респонденти обрали перлиною України? Про це та інше — у результатах дослідження TNS.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

До Дня незалежності соціологи провели онлайн-опитування українців, яке показало наші позитивні якості, найпривабливіші туристичні місця та видатних людей в Україні. Опитування показало, що українці ­– волелюбні, гостинні, дружелюбні, добрі й щедрі. А працьовитість, оптимізм, терпимість до різних поглядів та думок, життєрадісність і наполегливість допомагають нам долати труднощі й проблеми.

Читайте також: Унікальні факти про Україну та українців за 25 років Незалежності. Інфографіка

Найпривабливішим туристичним регіоном вважаються Карпати, а Закарпатська, Львівська й Одеська області – найцікавіші для відвідувачів. Містом –"перлиною" України учасники дослідження визначили Львів. Трохи менше голосів набрали Одеса й Київ.

Зображення у більшому розмірі можна переглянути ТУТ

За матеріалами TNS та Українська правда. Життя


Читайте також:
25 Серпня, 2016 19:00
юсупова маргарита Неправда, украинцы гораздо более дружелюбные, хлебосольные, щедрые
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!