Українці обрали найкращу воєнну марку. Результати опитування

757 0
У голосуванні взяли участь понад 638 тисяч громадян України.
Фото: «Укрпошта»

Фото: «Укрпошта»

У понеділок, 20 лютого, завершилося опитування за найкращу воєнну марку за 2022 рік. Перемогла марка з назвою «Русскій воєнний корабль, іді … !». Про це повідомили в Telegram-каналі застосунку «Дія».  

У голосуванні взяли участь понад 638 тисяч громадян України у застосунку «Дія», ще понад 10 тисяч людей проголосували на сторінках «Укрпошти» та генерального директора «Укрпошти» Ігоря Смілянського в соцмережах.  

«Вдячний кожному, хто долучився до опитування. Це допомагає нам будувати електронну демократію. Далі — ще більше опитувань у «Дії», – написав Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації .

Читайте також: У Львові презентували марку «Воїни світла. Воїни добра»

Нагадаємо, що опитування розпочалося у застосунку «Дія»  про найкращу воєнну марку 13 лютого. Минулого року українці вже обирали дизайн марок, але тепер могли проголосувати за найкращу з них. На звання найкращої перетендували 10 марок: «Вільні. Незламні. Непереможні», «Доброго вечора, ми з України!», «Зброя Перемоги», «Кримський міст на біс!», «Переможного Нового року!», «Пес Патрон», «Русскій воєнний корабль, іді … !», «Слава Збройним Силам України!», «Українська Мрія» та «Херсон – це Україна!».

Також «Укрпошта» готує марку «ПТН ПНХ!» до річниці повномасштабного вторгенення. Вона вийде в обіг 24 лютого. Кожен, хто придбає марку стане учасником благодійного проєкту.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!