Українці обирають Львів: топ найпопулярніших маршрутів під час зимових святкувань

2194 0
Сервіс BlaBlaCar проаналізував дані про найпопулярніші маршрути у період з 15 грудня минулого року до 15 січня 2016 року та поділився з цими даними з Inspired. Найпопулярнішим містом серед туристів став Львів, його відвідало більше 350 тисяч осіб.
фото: sharesanmarcos.com

фото: sharesanmarcos.com

В топ найпопулярніших міст, які відвідували українці увійшли міста із західного регіону держави. Так, найбільше поїздок відбувалось за напрямом Київ-Львів, а також до Івано-Франківська й Чернівців. Не оминали туристи традиційно й Карпати.

Середня відстань поїздки становила 391 км або близько 4 годин.

Найбільша кількість людей відправлялась з Києва до Харкова, Львова, а також до Одеси. Примітно, що в топ 4 вперше увійшов маршрут з Одеси в аеропорт «Бориспіль».

Що стосується найбільш популярних причин поїздок за допомогою BlaBlaCar на Новий Рік та Різдво, користувачі соціальних мереж склали свій рейтинг, на перших місцях якого виявилися подорожі з метою:

o    Відсвяткувати Новий Рік разом з рідними

o    Відпочити з друзями

o    Зустрітися з коханими

Загалом, за період новорічно-різдвяних святкувань Львів відвідало більше 350 тисяч туристів. Такі дані новодить прес-служба Львівської міської ради. Місто Лева обирали для своїх мандрівок люди з Києва, Одеси, Дніпропестровська, Харкова, Запоріжжя, Херсону, Полтави, Вінниці, а також Миколаєва.

Серед іноземців, з туристичною метою, Львів відвідали поляки, німці, білоруси, турки, французи й американці.

Середня перебувалість туристів у Львові складала 3-4 дні.

 

Джерело: inspired


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!