Українці переграли композицію Adele народними інструментами. Відео

2475 0
Українці представили інструментальну версію пісні «Hello» британської співачки Adele. Записану наживо музичну імпровізацію музиканти презентували до виходу третього сольного альбому співачки.

Максим Бережнюк, Ярослав Джусь та Валентин Богданов представили інструментальну версію пісні «Hello» у супроводі фортепіано та етнічних інструментів. Композиція, що менш як за місяць набрала близько чотирьохсот мільйонів переглядів у мережі Youtube, вперше прозвучала у супроводі фортепіано та бандури, дудука, пан-флейти, сопілки та джембе.

На думку музикантів, таке виконання надає колоритного звучання відомим композиціям. Але у цих творчих експериментів є й інша мета – популяризація народних інструментів.

Бандурист Ярослав Джусь та мультиінструменталіст Максим Бережнюк не вперше експериментують, виконуючи на етнічних інструментах музику українських та закордонних виконавців – Океану Ельзи, Скрябіна, Coldplay, Scorpions.

Цього разу до творчого тандему долучився відомий український барабанщик, засновник перкусійної школи «По барабану!» Валентин Богданов.

 За матеріалами: Українська Правда. Життя, galka.if.ua

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!