Українці платитимуть за телефон менше і за єдиним тарифом

2391 0
ПАТ «Укртелеком» вводить в дію єдиний тариф на послуги. 4 листопада 2014 року Антимонопольним комітетом України було надано рекомендації ПАТ «Укртелеком» переглянути тарифи на послуги з надання у користування ліній безпосереднього зв’язку між двома кінцевими пунктами на місцевій телефонній мережі та привести їх розмір до рівня, який існував би за умов значної конкуренції на ринку. Тому вводиться в дію єдиний тариф на послуги, тобто без застосування диференціації в залежності від адміністративно-територіального розподілу.
Фото: minipedia.org.ua

Фото: minipedia.org.ua

Про це інформує прес-служба Антимонопольного комітету.

Внаслідок цього, тарифи на послуги з організації та користування лінією безпосереднього зв’язку знижено, в залежності від населених пунктів, до 70%.

Так, зокрема у м. Києві та населених пунктах Київської області тариф знижено з 485 грн до 145 грн.

Наказ ПАТ «Укртелеком» вводиться в дію з 1 січня 2015 року та передбачає, зокрема, переукладання відповідних договорів з суб’єктами господарювання (операторами, провайдерами телекомунікацій).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!