Українці розробили додаток для National Geographic

2530 0
Український проект Augmented Pixels займався розробкою додатка для National Geographic і компанії 4D Cityscape, націленого на навчання історії в ігровій формі.
фото: www.youtube.com

фото: www.youtube.com

iOS-додаток 4DCityscape National Geographic Ancient Civilizations додає трохи доповненої реальності в традиційні пазли, так, щоб користувач міг не тільки розважатися, але й навчатися.

Повний набір складається з власне пазла (близько 600 елементів), моделей історичних будівель і монументів, а також самого додатка. Якщо навести пристрій із запущеним додатком на зібраний пазл, можна розпізнавати різні історичні об’єкти. Також можна вивчати інформацію про архітектурні споруди та їх різні елементи, проходити невеликі вікторини, присвячені давній історії.

Історичні пазли почнуть продаватися в США та світі з середини літа.

Джерело: ain.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!