Українці, що втратили можливість працювати через війну, отримають фінансову допомогу

3441 0
Також, попри війну, забезпечать повну виплату пенсій.
Фото: telegraf.com.ua

Фото: telegraf.com.ua

Уряд України підготував програму спеціальної допомоги для всіх українців, які втратили можливість працювати через війну. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму зверненні.

«Там, де бойові дії! Кожен найманий працівник, кожен ФОПівець, кожен наш громадянин України, у якого Росія забрала можливість працювати, отримає по 6,5 тисяч гривень без жодних умов», – каже він.

Читайте також: Тут допомагають біженцям. Неймовірні фото з Палацу мистецтв у Львові 

Також глава держави наголосив для українців старшого віку, що, попри війну, їм забезпечать повну виплату пенсій, проіндексованих пенсій – так, як це й має бути, згідно із законом.

«З 1 березня пенсії для українців проіндексовані на 14%. Гроші вже пішли в банки. Усі виплати будуть проведені повністю», – додав він

Нагадаємо, що 28 лютого Кабінет міністрів України прийняв постанову, де йдеться про збільшення виплат сім’ям загиблих військових. Вони отримають одноразову допомогу у розмірі 15 мільйонів гривень, її у рівних частинах розподілять на всіх родичів. Ця ж постанова передбачає виплату 100 тисяч гривень на місяць кожному військовослужбовцю, який захищає Україну.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!