Політична реклама

Українці шукають в Google кіно онлайн і Макар

1250 0
Компанія Google Україна представила підсумковий рейтинг найпопулярніших запитів 2012 Google Zeitgeist. Топ-10 найбільш популярних очолив запит "дивитися фільми онлайн", "Персоною року" із зростання кількості запитів стала Оксана Макар, а в категорії "Покупки року" рейтинг очолив запит "купити авто".

Якщо розглядати пошукові "злети" по місяцях року, то в січні найпопулярнішим став запит "привітання з Різдвом", в лютому - запити про смерть Вітні Х'юстон, у березні - про Оксану Макар, в квітні - про вибухи у Дніпропетровську, - пише "ТСН".

В травні - про Євробачення, у червні - про Віктора Кашшаї, в липні та вересні - про бої Кличків, в серпні - про Олімпіаду, в жовтні - про вибори ("вибори онлайн"), в листопаді - про проект "Казкова Русь", в грудні - про "кінець світу".

Зазначимо, серед курйозів традиційно найпопулярніші запити, що задаються зі словами "чому", "як" та "що таке". Так, у десятці запитів "що таке?" знаходяться "спам", "акаунт" та "имхо", а також "секс"; в десятці "чому" є запити "чому путін краб","чому я дура", "чому я шампунь" та "чому закрили ех.ua".

Також зазначимо, Zeitgeist (з німецької - дух часу) - це інструмент, що допомагає відслідковувати те, які запити стають популярними, а які, навпаки, втрачають популярність у певний період часу. Нижче наведені деякі рейтинги найпопулярніших пошукових запитів за категоріями.

Найпопулярніші запити 2012 року: дивитися фільми онлайн, євро 2012, ютюб, ЦВК, Євробачення 2012, Оксана Макар, Олімпіада 2012, Острів непотрібних людей (серіал), вконтакте моя сторінка, odnoklassniki.ru

Людина року: Оксана Макар, Вітні Х'юстон, Марина Голуб, Pussi Riot, Богдан Ступка, Олександр Пороховщиков, Буранівські Бабусі, Віталій Кличко, Анатолій Отраднов, Настя Хоменко

Подія року: євро 2012, Євробачення 2012, Оксана Макар, вибори 2012, Олімпіада 2012, вибухи в Дніпропетровську, МММ 2011, Богдан Ступка помер, Настя Хоменко, Ярослав Мазурок

Покупка року: купити авто, купити телефон, купити ноутбук, iphone 5, купити велосипед, купити квартиру київ, купити телевізор, купити планшет, купити мотоцикл, купити холодильник

Що таке...? любов, щастя, бро, имхо, 228, молочниця, тп, спам, акаунт, секс

Чому...? небо блакитне, Путін краб, Я дура, люки круглі, випадає волосся, закрили ех.ua, Я шампунь, Гуф помер, чоловіки зраджують, сіпається око.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!