Українці стали краще володіти англійською мовою. Інфографіка

2456 0
Україна поліпшила свій результат у рейтингу володіння англійською мовою, який склала міжнародна тренінгова компанія Education First.
Фото: bridgesafghanistan.com

Фото: bridgesafghanistan.com

Данія поступилася Швеції та Нідерландам першим місцем за рівнем володіння англійською. У топ-10 також опинилися Норвегія, Фінляндія, Словенія, Естонія, Люксембург, Польща та Австрія. Серед країн ЄС найнижчий рівень англійської – у громадян Франції, яка опинилася на 37 місці (минулого року країна була 29-ю).

Читайте також: Топ-10 безкоштовних ресурсів для вивчення англійської

Україна значно покращила свою минулорічну позицію, піднявшись з 44-ї сходинки на 34-ту, опинившись у рейтингу поміж Гонконгом і Перу. При цьому Україна випередила і Росію, яка опустилась з 36-ї на 39-ту сходинку. Загалом рейтинг охоплює 70 країн. Найнижчий рівень володіння англійською – у Лівії.

Читайте також: 12 порад, як швидко вивчити англійську і як це зробити онлайн

Нагадаємо, 2016 рік в Україні оголошено роком англійської мови. Знання англійської мови у майбутньому буде обов’язковим критерієм при прийомі на державну службу. Також Президент Петро Порошенко запропонував зробити англійську другою робочою мовою в Україні.

Джерело: Education First, Українська правда

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!