Українці створили перший 3D мультфільм. Вийшов трейлер стрічки

3786 0
Українська анімаційна студія Panama Grand Prix представила офіційний трейлер першого в Україні повнометражного 3D мультфільму «Микита Кожум’яка»
фото: unn.com.ua

фото: unn.com.ua

За словами творців мультфільму, «Микита Кожум’яка» став першим в Україні повнометражним 3D-анімаційним фільмом. Крім того, це перша світова прем'єра української анімаційної картини і перше озвучування героїв голлівудськими акторами.

Мультфільм створено за підтримки Держкіно України.

Відзначається також, що в рамках Каннського кінофестивалю мультфільм отримав контракти на показ у 15 країнах світу.

Сюжет
Анімаційний фільм «Микита Кожум’яка» продовжує історію відомого героя Кирила Кожум’яки, який переміг останнього Змія, тільки головним героєм цієї історії став його 12-ти річний син Микита, який не володіє дивною фізичною силою батька і тільки завдяки силі характеру повинен перемогти Змія та врятувати світ. У чарівному світі Микиту та його нових друзів буде чекати багато смішних і динамічних пригод. Це дивовижна казка із захоплюючим сюжетом і щасливим кінцем, в якій розповідається про щирі почуття, справжню дружбу, і про те, що справжнє геройство не в фізичній силі, а в силі духу .

Інформація про мультфільм:

Режисери: Манук Депоян (режисер анімаційного фільму «Пригоди бравого вояка Швейка»). Тривалість мультфільму – 80 хвилин. Прем’єру в Україні очікують восени цього року.

Довідково. Panama Grand Prix Animation - Українська анімаційна студія, що була заснована в Києві в 2011 році з метою створенняанімаційних фільмів. Наразі в роботі знаходяться два проекти: пригодницько-фентезійний мультфільм Микита Кожум'яка і вогняна квітка за мотивами українських народних казок, і анімаційний фільм Раз пірат, два пірат- що розповість, яким був би "Острів Скарбів", якби на місці піратів були б звірі.

Пропонуємо до перегляду трейлер мультфільму:

 

Опублікувала Мар'яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!