Політична реклама

Українці відмовляються від банківських "нав'язливих" кредитів

1459 1
Лише 13% готові за потреби знову звернутися до фінансової установи, яка нав‘язувала їм кредити, свідчать результати опитування.

Відкриваєте ви собі рахунок — і в якості «навантаження» отримуєте постійні дзвінки з банку з наполегливими пропозиціями взяти кредит або оформити кредитну картку. Як показало опитування Дослідницького центру рекрутингового порталу Superjob.ru, з такою практикою стикаються дуже багато — 76% опитаних. Більше половини — 59% — після таких випадків змінюють свою думку про кредитної організації в гіршу сторону, повідомляє vkurse.ua.

«Нав’язування кредитних продуктів завжди дратує. Якщо людині потрібно, вона сама звернеться до банку», — вважають респонденти.

Більш суворо налаштовані чоловіки: 63% при нав‘язуванні послуг міняли ставлення до банку в гірший бік, а іноді навіть відмовлялися від його послуг. Серед жінок настільки ж категоричні тільки 55%.

Знову звернутися при необхідності в той банк, який діставав їх пропозиціями кредитів, готові лише 13%, а 62% постараються обійти його стороною. Система «агресивних продажів» наших громадян відлякує. Особливо — молодих. Вкрай гостро реагують на нав’язування кредитів клієнти до 24 років, серед них 67% після цього втрачають полювання мати справу з банком.

Не всі погано. Як стверджують опитані, після спілкування із занадто нав'язливими банківськими клерками вони тепер більш прискіпливо оцінюють нові пропозиції банків. «Сміливість міста бере, а дурість кредити», — коментують опитані свій досвід.

ТЕГИ: кредит, банк

Читайте також:
19 Серпня, 2013 16:18
222 Луцький «Західінкомбанк» – загальноукраїнська банківська афера ціною 334 млн.грн. та 15 тис. ошуканих вкладників під прикриттям НБУ. “ГАРАНТ” покриває цей “банк”. Це відкрите обличче ПР.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!