Діяльністю президента Зеленського задоволені 35% українців. Опитування

1290 0
Заходи, запроваджені владою щодо боротьби із коронавірусом, вважають оптимальними 45% опитаних, утім 23% вважають їх надто м’якими.
Фото: Офіс президента

Фото: Офіс президента

Українці впевнені, що саме через некомпетентність влади може відбутися економічна криза цієї осені. 68% опитаних українців вважають, що справи у державі йдуть у неправильному напрямку і лише 18% оцінюють вектор розвитку позитивно. 

Про це свідчать результати опитування Соціологічної групи Рейтинг, яке проводили 3-6 вересня.

«63% опитаних переконані, що економічне становище України за останні півроку скоріше погіршилося. Лише 7% побачили покращення. Про погіршення економічної ситуації власної родини говорили 49% респондентів», – йдеться у дослідженні.

Очікують погіршення економічного становища в країні 43% опитаних. 32% певні, що жодних змін в економіці впродовж наступних пів року не буде.

57% опитаних відповіли, що саме через некомпетентність влади може відбутися економічна криза цієї осені.

Заходи, запроваджені владою щодо боротьби із коронавірусом, вважають оптимальними 45% опитаних, утім 23% вважають їх надто м’якими.

«Оцінюючи ризики від епідемії 61% говорять, що бояться більше економічних наслідків цієї кризи, аніж захворювання. 29% навпаки більше бояться хвороби», – йдеться у повідомленні.

Діяльністю президента Володимира Зеленського задоволені 35% опитаних, 57% – не задоволені. Роботою прем’єр-міністра Дениса Шмигаля задоволені лише 14%, не задоволені – 59%. 

В опитуванні брали участь українці, яким більше вісімнадцяти років. Опитали 2000 респондентів з усіх областей, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю не більше 2,2%.

Зазначимо, що завтра, 17 вересня, на Львівщину із робочим візитом приїде президент Зеленський.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!