Українці виграли 500 тисяч доларів за найкращий туристичний стартап

2731 0
За результатами міжнародного конкурсу Seedstars Summit 2016, український стартап TripMyDream переміг в номінації кращий travel startup. Українська компанія отримала приз у розмірі 500 тисяч $.
Фото: facebook.com/ Макс Яковер

Фото: facebook.com/ Макс Яковер

Команда боролася за звання переможця серед десяти фіналістів, серед яких команди з Європи, Африки та Америки, – повідомляє hromadske.tv.

Tripmydream – український сервіс, який допомагає знайти найвигідніші пропозиції перельотів і проживання під заданий бюджет.

Користувач вказує бюджет поїздки, а сервіс сам підбирає найкращі напрямки, аналізує і видає найдешевші рейси і варіанти проживання. Загалом проект отримав вже близько $300 тис інвестицій, а запустився він менше, як рік тому – в квітні 2015 року.

Seedstars Summit - престижне міжнародне змагання стартапів, орієнтоване на ринки, що розвиваються. Щорічно відбираються кращі інноваційні проекти різних галузей, серед яких обирається один переможець номінації Seedstars World Best Startup. У цьому році серед інших з'явилася і туристична галузь.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!