Українці за кілька годин задонатили понад 206 млн грн на дрони-камікадзе

4633 0
Волонтери збирають гроші на придбання українських дронів-камікадзе RAM ІІ UAV.
Фото: Сергій Притула

Фото: Сергій Притула

Телеведучий та волонтер Сергій Притула разом із громадським діячем Сергієм Стерненком відреагували на ракетний обстріл відкриттям збору на дрони-камікадзе. Відповідне оголошення вони оприлюднили в соціальних мережах о 12.00. Українці активно долучилися до збору коштів, і за 7 годин вдалося зібрати понад 206 мільйонів гривень.

«Бункерний виродок вніс свої корективи. Чим більше зберемо, тим більше їх буде! Буде помста, будуть горіти!» — написав Сергій Притула.

Зазначимо, про збір коштів волонтери повідомили у першій половині дня 10 жовтня, а вже станом на 17:45 лише через monobankзібрали понад 140 мільйонів гривень: більш як 104 мільйони у банці Фонду Сергія Притули та ще 36,5 мільйона — у банці Стерненка.

Реквізити для фінансової підтримки:
 
 
Допомогти можна також на monobank Сергія Притули, або на Приватбанк тут. 
 
Для довідки
 
RAM ІІ UAV – це сучасний безпілотник з баражуючим боєприпасом на базі одного з найкращих українського БпЛА «Лелека-100». Його виробляють спільними зусиллями та за підтримки цілого консорціуму українських компаній, зокрема таких як CDET (спеціалізується на оборонних і радіоелектронних технологіях), Ukrainian Armor (науково-виробнича компанія в сфері ВПК), Neo Tech (військові технології), Ukroboronprom (стратегічний виробник озброєння та військової техніки), Spectechnoexport (сприяє розвитку ВПК та залученню технологій) та інших виробників і постачальників.

 

Антоніна Костик
______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!