Українці зібрали понад 58,5 млн грн, купуючи «міцну» сіль. Куди спрямують кошти

915 0
Одну пачку можна було придбати за 500 гривень.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У межах продажу спеціальної партії солі «Міць. Українська кам’яна» вдалось зібрати понад 58,5 млн грн. Це дасть змогу придбати українській розвідці близько 2200 дронів-камікадзе. Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Телеграмі

«Зібрали понад 58,5 грн через UNITED24 на дрони-камікадзе для ГУР. Усе завдяки проєкту «Міць. Українська кам’яна». Тепер розвідка отримає понад 2200 безпілотників FPV. Це стало можливим завдяки кожному, хто придбав свою пачку міці. А також внескам наших донорів та бізнесу, який понад рік безупинно підтримує армію», – зазначив він.

Читайте також: Дефіциту солі не буде, але зміниться ціна, – експерт

Міністр уточнив, що компанія Rozetka та Сільпо взяли на себе частину витрат на собівартість солі. Другу частину – покрили донори UNITED24. Ще понад 8 млн грн зібрали завдяки розіграшу п’ятьох пачок солі з автографом начальника ГУР Кирила Буданова.

Нагадаємо, до річниці повномасштабного вторгнення ДП «Артемсіль» та фандрейзингова платформа UNITED24 випустили спеціальну партію солі – «Міць. Українська кам’яна», видобутої в Соледарі, щоб підтримати Головне управління розвідки Міністерства оборони України – сформувати флотилію дронів-камікадзе. 20 тонн розділили на 100 тисяч пачок. Одну можна було придбати за 500 гривень.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!