Українці зможуть дізнаватися, хто власник авто: як працює онлайн-реєстр

5571 1
Міністерство внутрішніх справ відкрило доступ до реєстру власників транспортних засобів. Про це заявив виконувач обов’язків директора головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.
Фото: firstsocial.info

Фото: firstsocial.info

За його словами, на веб-сайті МВС України з’явилася можливість перевірити транспортний засіб. Кожен громадянин зможе отримати інформацію про автомобіль, зареєстрований з 2012 року. У виписці з реєстру буде зазначений власник автомобіля, дата реєстрації машини, рік її випуску і обсяг двигуна. Про це пише Радіо Свобода.

Читайте також: У Львові поліція забиратиме неправильно припарковані авто

Владислав Криклій зазначив, що сервіс поки що працює в тестовому режимі, базову інформацію можна отримати безкоштовно. Проте, за його словами, у головному сервісному центрі МВС планують збільшити перелік інформаційних послуг, додавши інформацію про зміну кольору авто, кількість ДТП, надання цієї інформації буде платним

Читайте також: В Україні змінять правила техогляду авто. 5 фактів

Раніше, 6 жовтня, Міністерство юстиції відкрило державні реєстри. Проте тоді ДАІ не змогла відкрити загальний доступ до реєстрів власників транспортних засобів. Тоді це пояснили тим, що МВС не завершило процес інтеграції регіональних баз власників автомобілів в єдиний реєстр.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
22 Грудня, 2015 09:46
пенсіонери ВОДІЛИ ЗАКАТАЙТЕ КОЛЕСАМИ В АСФАЛЬТ І ЗАКУЛЯВЛОБТЕ жидоКРОЛИКА пенсійного-БРЕХУ-ЙЛА яйценюка!!!!!!!!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!