Українці зможуть їздити до Арабських Еміратів без віз

3409 0
Україна та Об’єднані Арабські Емірати домовились про безвіз.
фото: Forbes.ua

фото: Forbes.ua

Влада України та Об’єднаних Арабських Еміратів домовились щодо введення безвізового режиму між двома країнами. Про це повідомляється на сторінці Facebook Президента України Петра Порошенка. У результаті переговорів між президентом України та прем’єр-міністром ОАЕ шейхом Мухаммедом бін Рашидом Аль Мактумом був підписаний меморандум про взаєморозуміння та скасування візових вимог.

Читайте також: Куди поїхати на вихідні зі Львова: історичне селище Поморяни

«Вже у грудні місяці вступить у силу нота про скасування віз для українців, які планують відвідати ОАЕ. Українці зможуть вільно подорожувати ще однією країною. І цінність українського паспорту продовжує зростати», – прокоментував домовленість Порошенко. Як пише видання Mind.ua, лише минулого року ОАЕ відвідало понад 112 000 українців.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!