Українці зможуть їздити в Об’єднані Арабські Емірати без віз

4229 0
Безвізовий режим буде діяти для власників біометричних паспортів.

З 31 грудня українці зможуть подорожувати до Об’єднаних Арабських Еміратів без віз терміном на 30 днів, повідомляє міністр закордонних справ України Павло Клімкін на своїй сторінці у Twitter.

Читайте також: Як і де оформити біометричний закордонний паспорт у Львові. Покрокова інструкція

За його словами, безвізовий режим з ОАЕ буде діяти для власників біометричних паспортів. Меморандум про безвіз між Україною та ОАЕ було підписано на початку листопада.

Раніше вартість оформлення візи до Об’єднаних Арабських Еміратів коштувало 40 доларів за одноразову та 80 – за багаторазову.

Нагадаємо, що з 11 червня українці можуть подорожувати з біометричними паспортами без віз у 22 країни, що входять до Шенгенської зони (Австрія, Бельгія, Греція, Данія, Естонія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Польща, Португалія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія, Швеція), чотири країни ЄС, що не входять у Шенгенську зону (Болгарія, Кіпр, Румунія, Хорватія), та ще чотири країни, які не входять в ЄС, але є учасниками Шенгенського договору (Ісландія, Ліхтенштейн, Норвегія, Швейцарія).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!