Українці зможуть купувати квитки на поїзд через смартфон. Інструкція

3410 0
Сьогодні, 10-го листопада, Укрзалізниця запустить мобільну версію свого сайту, яка дозволятиме бронювати квитки за допомогою смартфонів.
фото: іntvua.com

фото: іntvua.com

Про це на своїй Facebook-сторінці написав голова ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун. «Стартуємо сьогодні. Приблизно о 14-й годині. З невеликою, але корисною опцією, яка стане у пригоді користувачам смартфонів, котрі планують поїздки потягами Укрзалізниці. Запускаємо мобільну версію нашого сайту з продажу квитків http://booking.uz.gov.ua та рухаємося до мобільного додатку», – анонсував Войцех Балчун.

За його словами, це універсальна мобільна версія сайту для смартфонів (під будь-яку операційну систему). Тепер можна буде замовити квиток і оплатити його банківською картою безпосередньо з телефона.

Читайте також: Через Львів планують запустити поїзд із вагонами-трансформерами

«Розраховуємо, цей крок схвалять пасажири Укрзалізниці, які цінують свій час і активно використовують смартфони для вирішення різноманітних повсякденних завдань. Сподіваємось, це ще один стимул для користувачів звернутись до нашого сайту, позбутися черг і зменшити навантаження на каси. А головне – зекономити кошти і час, котрий, як відомо, також – гроші», – додав очільник відомства.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!