Українці зможуть оформляти безкоштовні туристичні візи у Таїланд до кінця літа

2107 1
Уряд Таїланду прийняв рішення про продовження терміну безкоштовного оформлення віз з терміном перебування до 60 днів.
viza.vn.ua

viza.vn.ua

У випадку оформлення громадянами України в дипломатичних чи консульських установах Таїланду, у тому числі в Почесному консульстві Таїланду в Україні, тайських туристичних віз на період від 1 до 60 днів українців звільняють від сплати. 

Відтак із 1-го грудня 2016-го року до 31-го серпня 2017-го року процедура оформлення таких віз безкоштовна, повідомляють у Департаменті консульської служби МЗС України.

У випадку оформлення громадянами України відповідних тайських віз у пунктах міжнародного перетину тайського кордону, яких наразі нараховується в цій країні 48, включаючи кілька міжнародних аеропортів, у вищевказаний період – з 1-го грудня 2016-го року – до 31-го серпня 2017-го року, консульський збір для наших співвітчизників становитиме 1000 тайських батів (близько 30-ти доларів США), замість 2000 батів (близько 60-ти доларів США), як це було раніше.

Читайте також: Для українців змінилися умови оформлення американської візи


Читайте також:
17 Лютого, 2017 16:13
Володимир Ніколи оплата в аеропорту не становила 2000 батів. Завжди було 1000. Ймовіроно, що на цей час і вона знята. Хто подорожує - перевірте, бо стаття не надто точна.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!