Українці зможуть подорожувати до Португалії

1528 0
Вимога щодо необхідності тесту на коронавірус та на антитіла залишається чинною.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Португалія дозволила в’їзд українським туристам від завтра, 26 липня. Про це на своїй сторінці у Твіттер повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. 

«Країна за країною повертаємо повноцінну дію безвізу з ЄС», – написав Дмитро Кулеба. 

Відповідно до Рішення Ради Міністрів Португальської Республіки від 23 липня в’їзд громадянам України до Португалії будь-яким транспортом дозволений, наразі тимчасово, у період з 00 год. 00 хв. 26 липня до 23 год. 59 хв. 08 серпня цього року.

Чинною залишається вимога про надання негативного тесту на коронавірус, зроблений протягом не більше ніж за 72 години до подання документа, або довідку про результати швидкого тесту на антитіла до COVID-19, зроблений в період не більше ніж за 48 год. до подання довідки.

Також дозволено прибуття до Португалії з будь-якою метою подорожуючим, у тому числі громадянам України, які мають дійсний європейський (виданий в будь-якій країні ЄС) КОВІД сертифікат

Читайте також: Українці зможуть подорожувати до Швеції

Крім того, На Мадейру та на Азорські острови в’їзд дозволений для громадян України з будь-якою метою, в том числі дозволені туристичні подорожі по безвізу.

Нагадаємо, що напередодні свої кордони для українців також відкрила Іспанія. Подорожувати можна буде від вівторка, 27 липня. Для в'їзду необхідно мати свідоцтво про повну вакцинацію або негативний тест на коронавірус.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!