Політична реклама

Українці зможуть поїхати без віз у Шанхай на три доби

1803 0
Влада китайського Шанхаю прийняла рішення, яке дозволяє транзитним пасажирам з 45 країн, включаючи Україну, перебувати в місті протягом 72 годин без візи. Постанова набуде чинності з 1 січня 2013 року.

Після набуття чинності нововведення транзитні пасажири з 45 країн зможуть вийти в місто через два місцевих аеропорти Хунцяо і Пудун. Про це повідомляє УНН з посиланням на китайську державну урядову агенцію новин "Сіньхуа".

Нагадаємо, у минулу середу уряд китайської столиці Пекіна також оголосив про 72-годинний режим безвізового транзиту для громадян 45 країн світу, який теж буде введений з 1 січня 2013 року.

Адміністрація Пекінського міжнародного аеропорту Шоуду розраховує, що нововведення зможе залучити в Пекін від 600 тис до 800 тис транзитних туристів у 2013 році.

Вже зараз влада Пекіна почала думати про заходи для розвитку туризму та покращення сервісу в зв'язку з можливим великим припливом транзитних пасажирів, включаючи відкриття в аеропорту ще більшої кількості магазинів безмитних товарів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!