Українців попереджають про початок блокування російських соцмереж

2796 0
Від сьогодні, 17-го травня, вступив в силу Указ Президента України «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».
Фото: youtube

Фото: youtube

Три мобільні оператори Київстар, Vodafone Україна і Lifecell почали блокування російських сайтів, які потрапили під санкції. Про це повідомляється на офіційному сайті Vodafone Україна.

«Шановні абоненти! Телеком оператори ПрАТ «Київстар», ТОВ «Лайфселл» та «Vodafone Україна» повідомляють, що відсьогодні вступив у силу Указ Президента України №133/2017 від 15 травня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Відповідно до цього Указу телеком оператори повинні припинити надання послуг з доступу до ряду веб-ресурсів, зокрема соціальних мереж «ВКонтакте», «Однокласники», усіх сервісів Yandex та mail.ru, та інших. Сподіваємось на Ваше розуміння і підтримку», - йдеться у повідомленні мобільного оператора.

Читайте також: Як же ж ми без Вконтакті

Повний перелік таких веб-ресурсів доступний на урядовому порталі.
Виконуючи вимоги зазначеного Указу, від сьогодні телеоператори починають технічні заходи з обмеження надання послуг доступу до зазначених веб-сайтів відповідно до технічних можливостей.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!