Українців просять фотографувати ями на дорогах

3284 0
Міністерство інфраструктури України просить українців фіксувати й повідомляти про неналежне виконання ремонтних робіт із ліквідації ямковості на дорогах.
фото: ukr-online.com, gk-press.if.ua, ukr-online.com, gurt.org.ua

фото: ukr-online.com, gk-press.if.ua, ukr-online.com, gurt.org.ua

Про це йдеться у повідомленні Міністерства на сторінці в Facebook. За даними відомства, цього року на ямковий ремонт доріг виділено 1,35 млрд грн. Тож задля уникнення халатного ставлення відповідних служб та посилення контролю за виконанням робіт з ямкового ремонту Міністерство інфраструктури запрошує кожного до співпраці.

«Зважаючи на вашу небайдужість та постійний інтерес до ефективності роботи Міністерства, пропонуємо вам, як платникам податків, виступити додатковою ланкою контролю та повідомляти нам про неналежне ставлення до виконання ремонтних робіт із ліквідації ямковості на дорогах України державного і місцевого значення», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ремонт дороги Львів-Тернопіль триває

Однак, у міністерстві зауважують, що мова йде саме про траси та автодороги, які проходять поза населеними пунктами. За комунальні вулиці та дороги в містах, селах й селищах відповідає місцева влада.

Громадян просять фотографувати, вказувати координати з місця ремонту та відправляти на електронну адресу: [email protected].

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!