Політична реклама

Українців в Інтернеті найбільше цікавлять робота, айфони і дивани

1234 0
З настанням осені українці шукають в Інтернеті роботу, айфони і дивани. Про це повідомляє аналітична служба порталу безкоштовних оголошень, що проаналізувала пошукові запити користувачів за серпень і вересень.

В останньому місяці літа наші співвітчизники найчастіше шукали водіїв, нянь і продавців, а також хотіли купити б/у холодильники, дивани і шуби. Саме ці слова очолили Топ-100 найбільш популярних запитів.

Найпопулярнішим мобільним телефоном виявився iPhone, причому восени його популярність тільки зросла. Найчастіше користувачі шукали iPhone 4 і його вдосконалену версію iPhone 4S, а разом з ним і планшетний комп`ютер iPad. А ось з планшетних комп`ютерів інших виробників жоден не увійшов до Топ-100 запитів.

У вересні настрій користувачів дещо змінився – разом з водіями, нянями і продавцями вони почали частіше шукати адміністраторів, бухгалтерів та репетиторів. Різко зріс інтерес до акваріумів, комбінезонів та курток – ці запити піднялися більше, ніж на десяток позицій. А ось холодильники й шубки стали менше цікавити покупців. 

Джерело: Львівський портал

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!