Українців, які ще залишились у Китаї, планує вивезти ФК «Шахтар»

1500 0
Борт чекає на погоджувальні документи.
Фото: Офіс президента

Фото: Офіс президента

Гендиректор футбольного клубу «Шахтар» Сергій Палкін заявив, що команда готова відправити за українцями, які залишились в китайському Ухані, літак SkyUp, що забрендований у ліврею футбольної команди і використовується за їх замовленням. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Зараз триває підготовка. Це доволі трудомісткий процес збору документів та погоджень. У ньому задіяні різні державні служби, як в Україні, так і в Китаї», – говорить Сергій Палкін.

Підготовкою борту, за його словами, займається партнер клубу – авіакомпанія SkyUp.

Читайте також: Евакуація українців з Китаю. Хвилювання і шок

Нагадаємо, 20 лютого авіакомпанія SkyUp привезла в Харків українців, евакуйованих із Уханю. Тоді на борт змогли потрапити не всі, зокрема, на літак не взяли українку, яка не хотіла залишити свого песика.

Зараз евакуйовані українці перебувають на карантині у Нових Санжарах на Полтавщині. Їх повернення зустріли масовими акціями протесту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!