Українців закликають написати есе «Чому США повинні підтримувати Україну?»

2202 0
Це буде ваш внесок у розвиток стратегічного партнерства між Україною та США.

1 грудня розпочався конкурс на найкраще есе на тему «Чому США повинні підтримувати Україну?». Він триватиме до 2 січня 2023 року. Участь у конкурсі можуть взяти українці від 16 років і отримати за це грошову винагороду. 

Що потрібно зробити, щоб взяти участь? 

Напишіть есе на тему: «Чому США повинні підтримувати Україну?». Ваше есе має зосередитися на одній або декількох причинах. Ви повинні уважно вивчити передісторію свого есе, вибрати унікальну назву та розвинути свою ідею. Ваша позиція може вплинути на думку керівництва США і зміцнити наші відносини. Це буде ваш внесок у розвиток стратегічного партнерства між Україною та США. Ви можете впливати на хід історії. З поданих робіт буде обрано трьох переможців, а їх авторів – нагороджено.

Хто читатиме роботи та обиратиме переможців? 

Це будуть громадяни України та США, які мають професійні здобутки у написанні статей, фахівці у сфері міжнародних відносин, представники іноземних ЗМІ. Конкурс на найкраще есе проводиться за ініціативи Громадської організації «Nashe Pravo» та співголови міжфракційного об’єднання «Стратегічне партнерство Україна-США», народного депутата України Олександра Васюка, в партнерстві з медіа хабом «Твоє місто» та Школою журналістики на комунікацій Українського Католицького Університету. Членів жюрі конкурсу можна переглянути тут.

Умови конкурсу на найкраще есе:

1. Підпишіться на сайт за посиланням за допомогою Вашого аккаунту Gmail.

2. Тема есе: Назва та основна ідея вашого есе має стосуватися теми: «Чому США повинні допомагати Україні?»

Хто може взяти участь?

Українці віком від 16 років.

Яка винагорода?

  •  $1000 – за перше місце
  •  $250 – за друге місце
  •  $100 – за третє місце

 

Які вимоги до есе?

Необхідно подати матеріал, мінімальним обсягом 700 та максимальним обсягом до 750 слів на тему: «Чому США має допомагати Україні?». Стаття має бути подана у форматі Microsoft Word docx, використовуючи шрифт Cambria, Times New Roman 12 розміру з полями 1 дюйм (2.54 см). Есе потрібно написати українською мовою. Під ним має бути переклад англійською мовою. Обидві версії мають бути в одному документі. Також важливо, щоб ваше ім’я, заголовок есе та номер сторінки були вказані на кожній сторінці.

За якими критеріями будуть обирати переможців?

  • Тема. Чи розкрита тема есе у тексті?
  • Контекст. Чи відповідає він сьогоденню?
  • Взаємодія. Чи зворушує це читача?
  • Авторитетність. Чи містить посилання на принципові цитати та джерела?
  • Граматика та структура. Правильність написання українською мовою.
  • Переклад. Чи доносить текст українську думку англомовним читачам?


Коли починається та завершується конкурс?

Есе будуть прийматись з 1 грудня по 2 січня 2022 року.

Як подати есе?

  • Тексти українською мовою та переклад англійською мовою необхідно надіслати одним вкладенням у форматі Microsoft Word .docx електронною поштою на адресу: [email protected]
  • У темі листа потрібно вказати ім’я конкурсанта та тему есе. Наприклад: Іван Іванович, «Чому США має допомагати Україні?».
  • У листі потрібно вказати ім’я та прізвище конкурсанта, адресу та контактний номер телефону.


Зазначимо, українці мають підтримку найвпливовіших країн світу, які допомагають зброєю, фінансово, у гуманітарних питаннях та на міжнародній арені. Також успішно розвивається стратегічне партнерство з США. Зокрема, цьогоріч виповнилося 30 років дипломатичним відносинам між США і Україною.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!