Українців закликають об'єднатися у боротьбі проти тероризму

1310 0
Міністерство закордонних справ України заявило про рішуче засудження терористичних актів, що відбуваються в світі та про необхідність об'єднання людей у боротьбі з цією загрозою.
Фото: karpatskijobjektiv.com

Фото: karpatskijobjektiv.com

"МЗС України рішуче засуджує терористичні акти, що сталися упродовж останніх днів, зокрема, в Єгипті, Ізраїлі, Іраку та Туреччині, в результаті яких загинули десятки осіб та близько сотні дістали поранення", - ідеться в повідомленні.

У міністерстві вважають, що сплеск терористичних актів, що спостерігається останнім часом, вчергове підкреслює необхідність консолідації зусиль світової спільноти для боротьби з цим ганебним явищем, яке є загрозою для усього цивілізованого світу.

"Подібні акти насильства, під час яких гинуть невинні люди, є кримінальними злочинами і не мають виправдань, під якими б гаслами вони не скоювалися", - підсумовують тут. 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!