Українців закликають разом творити дизайн патрульних машин

2693 1
МВС розробляє дизайн оформлення оперативного автомобіля для патрульної поліції. Новостворені підрозділи спочатку змінять звичну ДАІ на вулицях Києва, а згодом – й в інших містах України. Як виглядатиме транспорт патрулювальників, – пропонують вирішувати разом.
фото: facebook (Arsen Avakov)

фото: facebook (Arsen Avakov)

Дизайнери, які співпрацюють з МВС, розглядають нині кілька варіантів оформлення патрульних машин. У Європі поширеною є практика обговорювати подібні нововведення в соціальних мережах. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков  на своїй фейсбук-сторінці пропонує кілька ескізів зовнішнього вигляду патрульного транспорту й закликає українців писати власні пропозиції чи ідеї.

Читайте також: У Львові запрацює патрульна служба

Нині завершується період відбору й стартує інтенсивний курс підготовки для нових патрулювальників. За словами Арсена Авакова, МВС хоче досягти не лише кращої якості поліції, а й запровадити нову форму й техніку для майбутніх підрозділів.


Читайте також:
12 Березня, 2015 15:18
Олекса Важливі моменти: автівка має привертати увагу (яскраві кольори), бути впізнаваною і легко асоційованою з українськими правоохоронцями (державні символи, символи поліції), люмінісцентне покриття, написи латинкою та кирилицею (POLICE/ПОЛІЦІЯ), віддзеркалені написи (як це робиться на швидких AMBULANCE), номери автівок, телефони гарячої лінії (112), уніфікованість дизайну для всіх автівок.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!