Українців запрошують до обговорення концепції партнерства зі Світовим банком

1154 0
Група Світового банку (WBG) почала процес підготовки до нової програми партнерства з Україною у 2017-2021 роках. Триває процес консультацій з рядом зацікавлених сторін для обміну думками про проблеми країни з розвитку і якісних змін, а також шляхи їх вирішення. Українці можуть взяти участь у обговоренні, надіславши коментарі, пропозиції, питання та ідеї онлайн.
фото: facebook.com/prometheusmooc

фото: facebook.com/prometheusmooc

Нова концепція партнерства зі Світовим банком покликана реформувати стратегічні шляхи підтримки України в світлі соціально-політичних та економічних обставин. Консультаціями з приводу програми хочуть охопити всіх охочих висловитися: громадськість, приватний сектор, партнерів з розвитку та інших, щоб почути фідбек та пропозиції щодо того, як Світовий банк може краще виконувати місію зниження бідності й покращення економічних умов для українців,- інформує офіційний сайт World Bank Group.

Читайте також: Львів ще досі виплачує кредит за цілодобове водопостачання в місті

Створення концепції базуватиметься на систематичному діагностуванні країни (SCD) та уточненні стратегії Світового банку в Україні. Обговорення проводитимуть як особисто так і на онлайн-платформі. У жовтні 2016 уже відбулися дискусії з урядом, представниками громадськості та партнерами щодо пріоритетів і викликів роботи. Додаткові консультації проведуть з місцевими адміністраціями в Києві та регіонах найближчим часом.

Фахівці виокремили 10 сфер, що є пріоритетними в партнерстві України та Світового банку. Ознайомитися з ними можна у спеціальному документі (англійською мовою).

Читайте також: Львів виплачуватиме кредит за е-киток до 2030 року. Чи була альтернатива?

Онлайн-консультації проводять, щоб почути точку зору й коментарі зацікавлених професійно та мешканців України загалом щодо цих 10 сфер. Надсилати пропозиції, питання, зауваження та коментарі просять на електронну пошту:  [email protected]. Крім того, контактувати можна через офіційну сторінку Світового банку у Facebook.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!