60 тисяч за ідею: українцям пропонують вирішити проблеми своїх навчальних закладів

1366 0
У рамках конкурсу можна пройти онлайн-курс із дизайн-мислення.
фото: theyoungtreps.com

фото: theyoungtreps.com

Фонд Випускників України оголосив конкурс «Я – інноватор». У рамках конкурсу потрібно подати ідею вирішення проблеми у будь-якому навчальному закладі. Переможці отримають грошову допомогу на його реалізацію. Про це повідомляє Фонд випускників України у Facebook.
 
«Мрієте запустити власний успішний проект? Створити унікальний продукт, затребуваний ринком та актуальний для суспільства? Почніть сьогодні  навчіться мислити інноваційно та знайдіть рішення, яке покращить навчальний процес для української молоді»,  йдеться у повідомленні.
 
На реалізацію найкращих ідей за результатом конкурсу нададуть грошову підтримку у розмірі 60 000 грн. Також найкращим проектам допомагатимуть збирати кошти через краудфандинг.

Для того, щоб взяти участь в конкурсі потрібно:

1. Зареєструватися для участі в конкурсі тут. Реєструватися можуть як окремі особи, так і команди. До конкурсу запрошуються учні, студенти, батьки, викладачі та всі, хто опікується певним навчальним закладом.

2. Знайти конкретну ситуацію/виклик у своєму навчальному закладі для опрацювання. У результаті потрібно запропонувати її інноваційне рішення, яке покращить навчальний досвід. 

3. Повністю пройти навчання на онлайн-курсі «Дизайн-мислення для інновацій».
Реєстрація на курс. Для учнів, студентів, викладачів та інших представників освітньої сфери, які проходитимуть онлайн-курс «Дизайн-мислення для інновацій», створять окремий напрямок для обговорення на форумі курсу на платформі Prometheus. Модераторами цієї дискусії будуть Лілія Боровець та Олександра Пєтушкова з GoFundEd.

4. Подати відео для участі в конкурсі до 12 грудня 2017 року. Тривалість відео – 3-5 хвилин. У ролику потрібно описати або показати процес пошуку свого інноваційного рішення за результатами навчання та представити саме рішення. 

25 грудня журі оголосить 5 переможців конкурсу, які зможуть розмістити свої проекти на платформі GoFundEd та отримати стартову грошову підтримку з призового фонду. 







 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!