Українця із коронавірусом госпіталізували у Японії

2154 1
Чоловіка зняли із круїзного лайнера і помістили в карантин.
Ілюстративне фото: beztabu.net

Ілюстративне фото: beztabu.net

Біля берегів Японії з круїзного лайнера Diamond Princess зняли українця, у якого виявили коронавірус. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров’я України.

«Наразі українець перевезений до японської лікарні. Там він буде перебувати в ізоляції під медичним спостереженням щонайменше 14 днів. МОЗ України щоденно інформуватиме про стан його здоров’я», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: МОЗ видало рекомендації щодо поширення нового коронавірусу

Додамо, що захворілий на новий вид коронавірусу українець є членом екіпажу лайнера. На борту судна перебувають ще 25 українців. Після їхнього повернення в Україну, кажуть у МОЗ, над ними встановлять медико-санітарне спостереження. Утім, дата їхнього повернення ще невідома.

У МОЗ зазначають, що в Україні випадків захворювання на новий коронавірус не виявлено, а в Європі рівень захворюваності дуже низький – виявлено поодинокі випадки.


Читайте також:
10 Лютого, 2020 12:16
666 ... от за цього українця МОЗ України може точно не турбуватись ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!