Політична реклама

Українцям буде дорожче їздити в купе, вигідніше - в експресах, - Колесніков

1631 0
Віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков прогнозує, що до кінця 2012 року квитки в купе на поїзд подорожчають у середньому на 12%. "Це все вже архаїзм... Майбутнє - за експресами. Ми для них зробимо гнучку систему продажів і виставимо мінімальну рентабельність", - заявив посадовець під час візиту на Крюківський вагонобудівний завод (Полтавська область).

Міністр підкреслив, що ціна плацкартні квитки не зміниться.

"За підсумками 2012 року вартість проїзду в купе буде підвищена на 12%. У плацкартних - нуль до кінця року", - сказав він.

Колесніков уважає, що зараз на перший план в Україні виходять не купейні й плацкартні вагони, а нові типи вагонів - у швидкісних експресах, - повідомляє Інформаційне агентство "Українські Новини".

"Це все вже архаїзм, ці всі купейні й плацкартні вагони. Майбутнє - за експресами. Ми для них зробимо гнучку систему продажів і виставимо мінімальну рентабельність", - підкреслив міністр.

З його слів, ціна квитків буде варіюватися залежно від строків і кількості квитків, що купуються.

"Наприклад, якщо квиток від Києва до Львова на експресі коштує 250 гривень... якщо ви його купите його за 45 або 60 днів, то дешевше. Якщо в обидва кінці - то ще дешевше. Якщо в день відправлення поїзда, то дорожче. Може, і 280 гривень", - сказав Колесніков.

Як повідомляло агентство, Міністерство інфраструктури прогнозує початок бронювання й продажу квитків на поїзди "Український експрес" з 15 травня.

Нагадаємо, потяги «Хюндай», що з весни їздитимуть зі Львова, матимуть вагони двох класів: з різною шириною сидінь та розташування  у вагоні. Найважливіша перевага потягів - максимальна швидкість 160 км/год, що дозволить львів`янам їздити до Києва за 4,5 години, а не за 6,5.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!