Українцям буде легше отримати мультивізу від Словаччини

4444 0
Словаччина планує видавати мультивізи по всій території України. Про це заявив посол Словацької республіки в Україні Юрай Сивачек під час візиту до Ужгорода.
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

«Уже цієї осені Словаччина планує відрити візові центри в інших містах України, щоб полегшити цей процес», – повідомив Юрай Сівачек. Посол також зазначив, що Словаччина майже нічого не заробляє на візах.

Читайте також: Куди українці можуть їхати без віз? Перелік країн

«За ці 35 євро, які коштує віза, ми утримуємо штат працівників, закуповуємо обладнання та обслуговуємо його. Звичайно, ми б хотіли, щоб Словаччина та Європа мала з Україною безвізовий режим, але поки це не дуже можливо», – сказав Сівачек.

Нагадаємо, 20 вересня 2015 року набув чинності Другий протокол між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про внесення змін до Угоди між урядами обох країни про правила місцевого прикордонного руху.

Джерело: УНН

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!