Українцям через карантин відшкодують частину оплати за комунальні послуги

9673 0
Упродовж трьох днів в уряді рахуватимуть, якою буде компенсація.
Фото: golos.ua

Фото: golos.ua

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль пропонує уряду розглянути можливість відшкодування частини комунальних платежів певним категоріям громадян. Таку пропозицію він висловив під час засідання уряду 18 березня, передає Еспресо.TV

Читайте також: У Львові розроблять план заходів для підтримки бізнесу на час карантину

Шмигаль дав відповідне доручення Міністерству соціальної політики, Мінфіну та Міністерству економіки. Відомства повинні прорахувати суму коштів та категорії громадян, яким держава може повернути частину грошей за комунальні платежі під час карантину. Водночас прем'єр зазначив, що компенсації можуть виплатити і всім громадянам.

«Тобто ми своєю постановою ввели карантин, ми закликаємо людей бути вдома. Держава має взяти на себе часткове відшкодування комунальних послуг, які зростуть через постійне перебування людей на самоізоляції вдома», - зазначив Шмигаль.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!