Українцям дозволили в’їзд до Чорногорії без обмежень

1482 0
У список, крім України, додали Азербайджан, Білорусь, Канаду, Росію і Зімбабве.
Фото: mandry.club

Фото: mandry.club

Українці від завтра, 7 серпня, зможуть в'їхати до Чорногорії без додаткових обмежень. Відповідну інформацію опублікували на сайті уряду Чорногорії.

Національна координаційна рада з інфекційних захворювань оновила «зелений» список країн, жителі яких можуть безперешкодно в'їжджати в Чорногорію з 7 серпня без додаткових обмежень. У список, крім України, додали Азербайджан, Білорусь, Канаду, Росію і Зімбабве.

Читайте також: Єврокомісія закликає європейські країни продовжити закриття кордонів ще на місяць

За новим рішенням, українці зможуть перетнути кордон і на авто, як і громадяни інших країн із «зеленого» списку. Також більше немає потреби мати з собою негативний ПЛР-тест, зроблений не давніше, ніж за 72 години.

Нагадаємо, що 21 червня влада Чорногорії вирішила відкрити кордони для іноземних громадян, дозволивши в’їзд українцям, але з наявністю негативного результату тесту на коронавірус. Наразі станом на 31 липня Чорногорія, за даними МОЗ, пербуває у червоній зоні, після повернення з якої потрібно відбути 14-денну самоізоляцію або здати ПЛР-тет на коронавірус.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!