Політична реклама

Українцям на 70% уріжуть шенгенські візи, - Кужель

1082 0
Заступник голови партії «Сильна Україна» Олександра Кужель заявляє, що має неофіційну інформацію про те, що європейські дипломати прийняли рішення скоротити на 70% видання шенгенських віз українцям, через те, що громадяни Україні згідні жити за принципами недемократичної країни. Про це вона повідомила в ефірі 5 каналу.

«Економічне співвідношення наших зустрічей (з ЄС – ред.), документів є дуже гарне. Але той сигнал, який сьогодні дають дипломати, що прийняте рішення, практично, на 70% скоротити Шенгенські візи для українців, і коли ми запитали – чому, чому, це ж Президент таким чином вирішує політичні питання. Вони сказали: якщо країна згодна жити по принципам недемократичної країни, то її громадяни нецікаві….», – заявила Кужель.Кужель пояснює, що офіційно оприлюднювати таку інформацію європейські дипломатичні кола не будуть, а громадяни України відчують це найближчим часом, - повідомляє Щоденний Львів

Довідка: Шенгенська віза надає можливість безперешкодно пересуватись в 25 країнах Європи. Вона призначена тільки для відпочинку та бізнесу. Залишатись на постійне проживання у Шенгенській зоні чи там працювати із таким документом - не можна.  

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!