За економію світла і газу львів'яни можуть отримати виплати по субсидії

3196 0
Відповідно до внесених змін у частині призначення субсидій, передбачено монетизацію частини зекономлених житлових субсидій.
фото: voladm.gov.ua

фото: voladm.gov.ua

Управління соціального захисту ЛМР вже отримало списки таких домогосподарств від надавачів послуг, і до 1 вересня мешканці можуть подати заяву із реквізитами банківських рахунків чи поштових відділень до відділів соціального захисту міста. За словами начальника управління соціального захисту Наталії Демкович, створять графіки, за яким мешканцям буде зручно підійти, щоб інформацію оперативно опрацювати. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Вже отримали списки таких домогосподарств від надавачів послуг, і таких осіб є понад 18 тисяч. Всі ці мешканці мають розуміти, що працівники проінформують і через ЛКП чи ОСББ передадуть типову заяву, яку вони повинні заповнити, щоб їм відшкодували ці кошти», – зазначила начальниця управління соціального захисту Львова Наталія Демкович.

Частина невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення перераховується на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачується через відділення поштового зв'язку ПАТ «Укрпошта» на підставі списків таких осіб, які подаються до 1 червня поточного року підприємствами - виробниками/виконавцями послуг з газо-, електропостачання в паперовому та електронному вигляді структурному підрозділу з питань соціального захисту населення.

Читайте також: У Львові скасували цілодобову подачу гарячої води. Графік

Перерахування частини невикористаної субсидії на особовий рахунок одержувача субсидії здійснюється структурним підрозділом з питань соціального захисту населення на підставі особистої заяви одержувача, поданої до 1 вересня поточного року. Структурний підрозділ з питань соціального захисту населення повідомляє одержувачу субсидії про необхідність подання зазначеної заяви.

Відкриття рахунку в банку, як і вибір самої уповноваженої банківської установи, через які проводяться виплати соціальних допомог та пенсій, здійснюється субсидіантом самостійно. На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути уже відкритим.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!