Українцям нагадали про обмеження руху вантажівок на дорогах у спеку

2256 0
За умов підвищення температури повітря до понад +28° вступають у дію тимчасові обмеження руху.
Фото: Укравтодор/Facebook

Фото: Укравтодор/Facebook

«Укравтодор» з травня 2018 року в денну пору доби застосовуватиме обмеження та заборону руху дорогами держзначення для великовагових машин масою понад 24 тони і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн. Це пов’язано з метою зменшення руйнувань покриття доріг при температурі повітря вище +28 С. Про це йдеться в повідомленні агенства на сторінці у Facebook.

Обмеження не стосуватимуться транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезень, пов’язаних із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

Відповідні дорожні знаки та інформаційні щити вже встановлені на автодорогах. Для тимчасової стоянки транспортних засобів в Україні існує 900 майданчиків в смугах відведення доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу.

Читайте також: На Львівщині облаштують нову транспортну розв’язку. Схема

«Укравтодор» просить користувачів доріг та перевізників з порозумінням поставитись до питання збереження доріг від передчасних руйнувань і дотримуватись умов тимчасових обмежень руху.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!