Політична реклама

Українцям не бачити безвізового режиму з ЄС ще декілька років

1353 0
Євросоюз запровадить безвізовий режим для громадян України не раніше, ніж через кілька років. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.

Він пояснив, що вільний режим пересування введуть тільки тоді, коли Київ виконає всі вимоги Брюсселя. Серед них - введення біометричних паспортів та виконання угоди про реадмісію, - повідомляє Газета по-українськи

Сікорський також розповів, що створення окремої угоди про зону вільної торгівлі - без підписання договору про асоціацію - неможливо. Можливо, його підпишуть до кінця року. Водночас Сікорський відмовився коментувати, чи не перешкодить євроінтеграції України процес над екс-прем?єром Юлією Тимошенко. 

Нагадаємо, наприкінці вересня прем?єр-міністр Микола Азаров заявив, що Україна виконає заходи, необхідні для введення безвізового режиму з Європейським Союзом, протягом року-півтора. 

Президент Віктор Янукович впевнений в тому, що Україна зможе виконати план дій щодо безвізового режиму для короткострокових поїздок громадян до країн ЄС в 2011 році. 

22 листопада 2010 України та ЄС домовилися про план дій, які Україна повинна виконати для введення безвізового режиму короткострокових поїздок для своїх громадян.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!