Політична реклама

Українцям не радять їхати в Єгипет

1032 0
Міністерство закордонних справ України радить співвітчизникам, які нині відпочивають у Єгипті, не виходити за межі готелів у зв'язку з загостренням безпекової ситуації в цій країні.

Про це повідомив в.о.директора Департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс у вівторок на брифінгу, повідомляє УКРІНФОРМ.

"З метою уникнення загрози життю та здоров'ю громадянам України, які на даний момент знаходяться на відпочинку у курортних містах Хургада, Шарм-ель-Шейх, Марса-Алам, Ель-Гуна, Дагаб, Нувейба, не слід залишати території готелів, а також доцільно тимчасово утриматися від неорганізованих поїздок до міст та за їх межі", - сказав дипломат.

Крім того, МЗС рекомендує громадянам України переглянути свої плани щодо туристичних подорожей до Північного Синаю, а також міст Каїр, Александрія, Ісамілія, Порт-Саїд і Суец.

Перебийніс також зазначив, що громадян України серед загиблих внаслідок тривалих заворушень у Єгипті немає.

Як повідомляв УКРІНФОРМ, 27 січня запроваджено надзвичайний стан у трьох єгипетських містах: Суеці, Ісмаїлі та Порт-Саїді, - де внаслідок зіткнень і протестів у суботу, 26 січня, загинуло щонайменше 30 і дістали поранення 300 чоловік. Протестувальники були обурені рішенням суду, який засудив 21 футбольного уболівальника до смертної кари за заворушення на стадіоні у Порт-Саїді, що торік призвели до загибелі 74 чоловік.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!