Українцям перерахують розміри субсидій за електроенергію

2573 0
У зв’язку з підвищенням тарифів на електроенергію розмір субсидій для українців також буде переглянутий і перерахований.
фото: patrioty.org.ua

фото: patrioty.org.ua

Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці Кабміну в Facebook. “У березні 2017 року проведено перерахунок розміру субсидії для всіх її одержувачів у зв’язку з плановим підвищенням цін на електроенергію. При цьому різниця, обумовлена ​​зміною тарифів на тепло, буде компенсована”, – зазначили в повідомленні.

Це стосується тих одержувачів субсидій, яким рахунок за опалення теплопостачальні підприємства формують за нормою з урахуванням фактичної температури зовнішнього повітря.

Читайте також: Що треба пам'ятати львів'янам про оформлення субсидій

У повідомленні також йдеться, що перерахунок субсидій здійснюється органами соціального захисту населення автоматично після завершення опалювального сезону без додаткового звернення громадян.

“Доплата буде проведена через особові рахунки громадян в теплопостачальних організаціях, які зобов’язані за результатами опалювального сезону зробити перерахунок і відобразити всю необхідну інформацію в платіжці”, – наголошується в повідомленні.

Наприклад, субсидія була призначена, виходячи з тарифу на тепло в жовтні 29,065 гривень за квадратний метр опалювальної площі. У грудні і січні тарифи відповідно склали 31,43 грн./кв.м і 37,27 грн./кв.м. – різницю в кінці опалювального сезону держава компенсує у вигляді перерахунку розміру субсидії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!