Політична реклама

Українцям підвищили квартплату

1070 0
Верховна Рада прийняла поправки президента до змін у Житловий кодекс УРСР, які запропонував Президент, і якими узаконюється оподаткування засклених балконів і лоджій.

Як повідомляє "Львівський портал" з посиланням на «Коментарі», депутати погодилися з пропозицією Віктора Януковича, що площа лоджій, балконів, веранд і терас підраховується з урахуванням коефіцієнтів: для балконів і терас - 0,3; для лоджій - 0,5; для засклених балконів - 0, 8 і для веранд, засклених лоджій і холодних комор - 1,0.

Окрім того, депутати погодилися скасувати заборону надання в житлових будинках приміщень для потреб виробничого характеру.

Нагадаємо, раніше депутати проголосували за зміни до Житлового кодексу, якими заборонялося використання в житлових будинках приміщень під офіси і виробничих потреб.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!