Українцям повідомили, коли має вирішитися проблема із видачею закордонних паспортів

3254 0
Повністю вирішити проблему з видачею громадянам України документів для виїзду за кордон можливо навесні 2018 року.
фото: konkurent.in.ua

фото: konkurent.in.ua

Про це повідомив прес-секретар ДП "Документ" Володимир Поліщук, пише Українська правда. За його словами, нове обладнання для поліграфкомбінату "Україна" надійде найближчим часом. Це дасть змогу вдвічі збільшити обсяги друку закордонних паспортів до середини січня 2018 року.

Читайте також: Як і де оформити закордонний біометричний паспорт у Львові. Покрокова інструкція

"Нове обладнання для поліграфкомбінату вже через пару днів прибуде з Нідерландів в Україну, тиждень-два піде на його налагодження. Прогнозується, що вже всередині січня друкувати паспорти для виїзду за кордон стануть принаймні вдвічі більше", – зазначив Поліщук. 

Нагадаємо, наприкінці січня 2017-го року у Львові впроваджено електронну чергу для оформлення документів з електронним носієм – закордонного паспорта та ID-картки. Через посилений попит львів’яни зараз місяцями очікують на видачу паспортів, а дехто не може навіть зареєструватися та потрапити до онлайн-черги. У Головному управлінні ДМС у Львівській області роз’яснили, хто може звертатися, аби отримати закордонний біометричний паспорт поза чергою.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!