Українцям пропонують надіслати листівки сім'ям загиблих воїнів АТО

2934 0
Сайт допомоги «Небесна гвардія» збирає вітальні листівки для сімей загиблих воїнів АТО. Відповідне оголошення фонд розмістив на сторінці у мережі Facebook.
фото: facebook.com/heavenguard.ua

фото: facebook.com/heavenguard.ua

«Нам часто пишуть вдови та матері. Пишуть, що вони самотні, що люди забули про них, а близькі уникають зустрічей і самоусуваються. «Ми тепер постійно на самоті, ніхто чомусь не дзвонить, бо іншим теж дуже боляче»,  – цитує сайт вдову одного з солдатів.

«Ми хочемо, щоб ці люди відчули, що вони не самотні. І найкращий спосіб морально підтримати родини в новорічні свята – це теплі слова від вас», – пропонує «Небесна гвардія».

Активісти пропонують купити листівки, написати на них кілька добрих слів дружині, батькам або дітям воїнів (без звернення до кого-небудь конкретно, так як у нас немає всіх адрес родичів загиблих) і принести їх у пункт збору, або надіслати «Новою поштою».

«Ми зобов'язуємося впорядкувати листівки, запакувати їх у конверти і відправити тим сім'ям, чиї адреси є в нашій базі», – пропонує «Небесна гвардія».

Листівки збиратимуть з 24 грудня по 7 січня. Львів’яни можуть вислати листівки (у конверті) «Новою поштою» до відділення №71 (м. Киів) на ім'я Олена Синіцина (0972557068).

«Якщо вам не підходять обидва способи, напишіть нам в особисті повідомлення і ми спробуємо вирішити це питання разом з вами», – обіцяє «Небесна гвардія».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!