Політична реклама

Українцям радять утриматися від подорожей до Таїланду

1227 0
Міністерство закордонних справ України застерігає українців від поїздок до Таїланду до кінця жовтня - початку листопада.

"До кінця жовтня - до початку листопада утриматися від подорожей до цієї країни (Таїланду – ред.) у зв'язку з певними інфраструктурними проблемами, у зв'язку з підтопленням території", - сказав прес-секретар МЗС Олександр Дикусаров на брифінгу в Києві у вівторок 25 жовтня.

Він зазначив, що в Таїланді, зокрема в Бангкоку, місцева влада організувала заходи щодо запобігання затопленню більшої частини столиці, але при цьому не вдалося уникнути затоплення деяких районів.

За його словами, в Таїланді підтоплені деякі промислові регіони країни, які надавали робочі місця більше ніж 700 тис. людей.

О.Дикусаров зазначив, що громадяни України звертаються до українського посольства, їм надають консультаційну допомогу. За його словами, скарг не надходило. Він також зазначив, що зони відпочинку стихія не торкнулася, - повідомляє ТСН.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!