Українцям скасовують візи до ще однієї європейської країни

11598 0
Сьогодні, 4 листопада, у рамках офіційного візиту міністра закордонних справ України Павла Клімкіна до Республіки Албанія відбудеться підписання угоди про взаємне скасування візових вимог між країнами.
фото: more-turiv.com

фото: more-turiv.com

Як повідомляють на офіційному сайті МЗС, Павло Клімкін зустрінеться з президентом Албанії Буяром Нішані, головою парламенту Іліром Метою, прем’єр-міністром Еді Рамою та міністром закордонних справ Дітміром Бушаті.

«У рамках візиту заплановано підписання главами зовнішньополітичних відомств України та Албанії Угоди між Кабінетом міністрів України та Радою міністрів Республіки Албанія про взаємне скасування візових вимог»,  – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Президент пообіцяв українцям безвізовий режим 24 листопада

Додамо, Албанія (Шкіперія) — держава у Південній Європі, на узбережжі Іонічного та Адріатичного морів. Межує з Грецією, Македонією, Чорногорією та Сербією (частково визнане Косово). Площа країни становить 28 703 км² (138 місце у світі). Населення: 3,6 млн осіб (126 місце у світі). Столиця: місто Тирана. Офіційна мова — албанська. Грошова одиниця — лек.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!