Українцям, зареєстрованим на OLX, радять змінити електронну пошту

11799 1
Українцям, котрі зареєстровані на OLX за допомогою російських сервісів, потрібно змінити електронну пошту, аби не втратити свого профілю.
фото: ira.biz.ua

фото: ira.biz.ua

OLX наполегливо рекомендує користувачам, котрі заходять на ресурс з допомогою російських сервісів, що потрапили під заборону, змінити електронну адресу у своєму профілі. Таким чином користувачі збережуть доступ до акаунту, всіх оголошень, переписки та іншої інформації.

Близько половини користувачів OLX зареєстровані на сервісі з допомогою поштових сервісів, які потрапили під заборону. Також частина користувачів заходять на OLX, використовуючи соцмережу VK. Тому Указ Президента впливає на  OLX.

"Ми також рекомендуємо всім змінити електронні адреси для входу на інші ресурси – соцмережі, торговельні майданчики, форуми тощо", – прокоментував директор OLX в Україні та Центральній Азії Сергій Гапоченко.

Читайте також: Українців попереджають про початок блокування російських соцмереж 
Змінити дані в профілі OLX дуже просто. Це не займе часу, а прості дії збережуть доступ до акаунту OLX і дозволять, як і раніше, отримувати від сервісу всю необхідну інформацію та повідомлення на електронну пошту.

Користувачам, котрі заходять на OLX з допомогою поштового сервісу, що потрапив під заборону, необхідно змінити електронну адресу.

У списку ресурсів під забороною:
mail.ru
yandex.ua
yandex.ru
inbox.ru
list.ru
bk.ru
mail.ua

OLX рекомендує зареєструвати нову електронну адресу на одному із сервісів:
gmail.com 
ukr.net
outlook.com
bigmir.net
i.ua

Змінити електронну адресу для входу в OLX можна в налаштуваннях профілю OLX: https://www.olx.ua/myaccount/settings/ . Достатньо ввести свій пароль та вказати нову електронну адресу. Уже на нову електронну адресу прийде посилання на активацію. 
Якщо користувач забув свій пароль, OLX рекомендує змінити його найближчим часом. Змінити пароль можна лише з допомогою зареєстрованої на OLX електронної адреси – на неї прийде посилання для підтвердження нового паролю.

Тобто це необхідно зробити до того моменту, коли сервіси зі списку заборонених зупинять свою дію. В іншому випадку користувач може втратити доступ до акаунту, адміністрація OLX не зможе відновити пароль. 

Користувачам, котрі авторизуються на OLX з допомогою соцмережі VК, необхідно:
1.    Зайти у вкладку «Мій профіль» і натиснути на посилання «Не можете увійти?»

2.    Ввести email адресу, котру ви використовуєте для входу в соцмережу VК, і створити пароль. Пароль не повинен відповідати паролю для входу у VК. Цей пароль буде використовуватися для входу в OLX.

3.    На вказану електронну адресу буде відправлене посилання для підтвердження нового паролю. Необхідно перейти за посиланням для активації паролю і входу в профіль.

4.    Якщо для входу в соцмережу VК використовується поштовий сервіс із переліку заборонених, необхідно змінити й електронну адресу.

Якщо зараз виконати ці дії, у користувача залишиться доступ до профілю OLX, і вся інформація акаунту збережеться. 


Читайте також:
18 Січня, 2018 22:18
Василь Мосійчук А ще можна скористатися цим сервісом, наприклад e-mail.net.ua, email.[***], e-mail.od.ua, email.pl.ua, email.rv.ua, email.km.ua, mail.if.ua, email.uz.ua, email.lt.ua, email.[***] та інші
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!