На дорозі Київ – Чернігів облаштують ще один тимчасовий проїзд

1152 0
Це вже друга тимчасова переправа, збудована на цій дорозі.
Фото: Укравтодор

Фото: Укравтодор

На дорозі Р-69 Київ – Чернігів зводять ще один тимчасовий проїзд біля зруйнованого мосту та облаштовують насип тимчасової об'їзної дороги. Для пропуску води проведуть монтаж труби. 

«Це вже друга тимчасова переправа, збудована на цій дорозі. Нещодавно завершили роботу на попередній локації і перенаправили техніку сюди», – повідомляє «Укравтодор». 

Читайте також: Між Києвом та Ірпенем знову курсуватиме громадський транспорт. Графік

За інформацією «Укравтодору», понад місяць на Чернігівщині йшли бої, частина області була окупована та зруйнована ворогом. У результаті бойових дій пошкоджено 626 км державних доріг та 20 мостів у межах області. Водночас на дорогах М-01, Н-27 та Р-56 проводять прибирання після розмінування. Наразі навели лад на 52 км та розпочали роботи з ямкового ремонту на транспортних коридорах, що ведуть до Києва.

Нагадаємо, у понеділок, 18 квітня, почала роботу новозбудована тимчасова переправа поблизу Стоянки Київської області через річку Ірпінь. Вона працює в обох напрямках. Це один з тих напрямків, де критично важливо було швидко відновити транспортний зв'язок, адже ще в перші дні російського вторгнення міст підірвали, й сполучення зі столицею було розірвано.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!