«Укравтодор» зводить переправу на трасі Київ – Чоп

1474 0
Також триває розчистка Житомирської траси.
Фото: Укравтодор

Фото: Укравтодор

Триває відновлення проїзду на трасі М-06 Київ – Чоп поблизу села Стоянка. Про це повідомляє «Укравтодор». 

«Траса М-06 Київ – Чоп поблизу села Стоянка. Ще на початку російського вторгнення тут було підірвано міст. Після звільнення Київщини від загарбників та розмінування «Укравтодор» негайно почав відновлювати проїзд на цій ділянці. Зводимо тимчасову переправу, а також демонтуємо зруйнований міст», – наголошують у відомстві.

На початку наступного тижня планується відкриття тимчасового проїзду переправою та відновлення сполучення з Києвом.

Також міністр інфраструктури України Олександр Кубраков нагадує, що майже тиждень ведуться відновлювальні роботи на Житомирській трасі: її прибирають, розчищають від понівечених автівок та техніки. 

Читайте також: На Київщину передали 18 модульних будинків для проживання фахівців  

Нагадаємо, у селі Романівка Київської області відкрили тимчасовий насипний міст, що з'єднає міста Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель з Києвом. Міст дозволить доставляти гуманітарну допомогу і будматеріали.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!